Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ

Τα νέα του Τμήματός μας...

Η τελετή ορκωμοσίας για τους πτυχιούχους του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, θα πραγματοποιηθεί στις 19/04/2018.
Όσοι σπουδαστές έχουν τελευταία υποχρέωση για λήψη πτυχίου την παρουσίαση της πτυχιακής τους εργασίας, θα πρέπει να την παρουσιάσουν μέχρι στις 15/03/2018, ώστε να μπορέσουν να ορκιστούν στην προαναφερόμενη ημερομηνία.


Oσοι   φοιτητές έχουν παρακολουθήσει τουλάχιστον το 80% των εργαστηριακών ασκήσεων,  συμμετείχαν στην αξιολόγηση του εργαστηρίου και απέτυχαν,  έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν στη συμπληρωματική αξιολόγηση του εργαστηριακού μαθήματος που θα διεξαχθεί έως το τέλος της τρέχουσας εξεταστικής περιόδου.
Η ευθύνη διεξαγωγής της επαναληπτικής εξέτασης ανήκει στον υπεύθυνο Καθηγητή του κάθε εργαστηρίου, ο οποίος θα πρέπει να προσδιορίσει την ημερομηνία, την ώρα και την εργαστηριακή αίθουσα εξέτασης.

Ο    Πρόεδρος  του Τμήματος

Βασίλειος  Ταμπακάς

Σχετικά με την ανάθεση των πτυχιακών εργασιών οι φοιτητές πρέπει να έχουν υπόψη τους τα εξής:
1. Για διευκρινήσεις σχετικά με το περιεχόμενο της πτυχιακής εργασίας πρέπει να επικοινωνούν με τον επιβλέποντά καθηγητή.
2. Για την ανάληψη του θέματος θα πρέπει να επικοινωνούν με την Γραμματεία του Τμήματος και στη συνέχεια να κάταθέτουν την αίτηση εκπόνησης.
Επίσης σας ενημερώνουμε ότι αναρτήθηκαν και νέα θέματα πτυχιακών εργασιών.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το επισυναπτόμενο αρχείο...

Attachments:
FileDescriptionFile size
Download this file (ptyxiakes.pdf)ptyxiakes.pdf 560 kB

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ