Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ

Τα νέα του Τμήματός μας...

Oσοι   φοιτητές έχουν παρακολουθήσει τουλάχιστον το 80% των εργαστηριακών ασκήσεων,  συμμετείχαν στην αξιολόγηση του εργαστηρίου και απέτυχαν,  έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν στη συμπληρωματική αξιολόγηση του εργαστηριακού μαθήματος που θα διεξαχθεί έως το τέλος της τρέχουσας εξεταστικής περιόδου.
Η ευθύνη διεξαγωγής της επαναληπτικής εξέτασης ανήκει στον υπεύθυνο Καθηγητή του κάθε εργαστηρίου, ο οποίος θα πρέπει να προσδιορίσει την ημερομηνία, την ώρα και την εργαστηριακή αίθουσα εξέτασης.

Ο    Πρόεδρος  του Τμήματος

Βασίλειος  Ταμπακάς

Σχετικά με την ανάθεση των πτυχιακών εργασιών οι φοιτητές πρέπει να έχουν υπόψη τους τα εξής:
1. Για διευκρινήσεις σχετικά με το περιεχόμενο της πτυχιακής εργασίας πρέπει να επικοινωνούν με τον επιβλέποντά καθηγητή.
2. Για την ανάληψη του θέματος θα πρέπει να επικοινωνούν με την Γραμματεία του Τμήματος και στη συνέχεια να κάταθέτουν την αίτηση εκπόνησης.
Επίσης σας ενημερώνουμε ότι αναρτήθηκαν και νέα θέματα πτυχιακών εργασιών.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το επισυναπτόμενο αρχείο...

Attachments:
FileDescriptionFile size
Download this file (ptyxiakes.pdf)ptyxiakes.pdf 560 kB

Η Γραμματεία  του  Τμήματος  Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ   κατά το διάστημα 27/12/2017 έως 2/1/2018 θα λειτουργήσει στις 28/12/2018, από τις 3/1/2018 θα λειτουργεί κανονικά.

Παρακαλούνται οι φοιτητές που ενδιαφέρονται για κάποιο από τα αναρτημένα θέματα πτυχιακών να επικοινωνούν με τους υπεύθυνους καθηγητές για επιπλέον πληροφορίες. Σημαντικό επίσης είναι, οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές να λάβουν γνώση του Κανονισμού Πτυχιακών Εργασιών που είναι αναρτημένος στην ιστοσελίδα του Τμήματος.


Ο Πρόεδρος του Τμήματος
Βαοίλης Ταμπακάς.
Καθηγητής

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τα επισυναπτόμενα αρχεία...

Attachments:
FileDescriptionFile size
Download this file (ptyxiakes_1.pdf)ptyxiakes_1.pdf 400 kB
Download this file (ptyxiakes_2.pdf)ptyxiakes_2.pdf 410 kB

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ