Το Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ

Γιατί να επιλέξετε το CIED...

Έντυπα - Αιτήσεις

Βεβαιώσεις/Αιτήσεις:

  • Αίτηση για Βεβαίωση σπουδών, Αναλυτική Βαθμολογία, Πιστοποιητικό για Στρατολογία, Πιστοποιητικό Αποφοίτησης, Αντίγραφο Πιστοποιητικού Αποφοίτησης, Βεβαίωση Διαγραφής, Βεβαίωση για τα 1000€ (doc - pdf)
  • Αίτηση για βεβαίωση πτυχιούχου (doc - pdf)
  • Αίτηση κατάταξης (doc - pdf)
  • Αίτηση χορήγησης βιβλιαρίου ασθενείας (doc - pdf)

Έντυπα Πτυχιακών Εργασιών:

  • Αίτηση εκπόνησης πτυχιακής εργασίας (doc - pdf)
  • Αίτηση υποβολής πτυχιακής εργασίας (doc - pdf)
  • Εισηγητική έκθεση πτυχιακής εργασίας (doc - pdf)

Έντυπα Πρακτικής Άσκησης:

  • Αίτηση έναρξης πρακτικής άσκησης - Γραμματεία (doc - pdf)
  • Αίτηση έναρξης πρακτικής άσκησης - Επιτροπή Πρακτικής Άσκησης (doc - pdf)
  • Ερωτηματολόγιο πρακτικής άσκησης φοιτητών (doc - pdf)

Τυποποιημένες Προθεσμίες

...

Διαδικασία Ορκωμοσίας

...

Εγγραφές Πρωτοετών

...

Το τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ έχει ως έδρα τη Ναύπακτο ενώ τόσο οι χώροι διδασκαλίας όσο και η στέγαση των ακαδημαϊκών και διοικητικών υπηρεσιών του βρίσκονται στο Αντίρριο.

Πώς θα φτάσετε στη Ναύπακτο

Με αυτοκίνητο από την Αθήνα. Το ταξίδι διαρκεί 2 1/2 ώρες από την Εθνική οδό και περιλαμβάνει διέλευση από τη Γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου ή πλεύση του στενού Ρίου-Αντιρρίου με ferry-boat.

Με τρένο από Αθήνα στην Πάτρα (με ανταπόκριση λεωφορείου στο Κιάτο). Από Πάτρα στην Ναύπακτο με λεωφορείο από το σταθμό Κ.Τ.Ε.Λ. Αιτωλοακαρνανίας (περίπου 500 μέτρα από το σταθμό του τραίνου) από όπου αναχωρούν λεωφορεία για Ναύπακτο.

Με λεωφορείο από Αθήνα από το Κ.Τ.Ε.Λ. Αιτωλοακαρνανίας στο σταθμό Δυτικής Ελλάδος, Κηφισού 100, τηλ. 210-5124910, 11, 12. Το ταξίδι διαρκεί περίπου 2 1/2 ώρες και περιλαμβάνει διέλευση από την Γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου.

Πώς θα φτάσετε στο Αντίρριο

Ως κόμβος, στο Αντίρριο παρέχεται εύκολη πρόσβαση αφού τα περισσότερα μέσα συγκοινωνίας αστικής και υπεραστικής συγκοινωνίας πραγματοποιούν στάση.

Πιο συγκεκριμένα, το αστικό λεωφορείο της Ναυπάκτου με συχνά δρομολόγια εξυπηρετεί τους φοιτητές παρέχοντας στάση έξω ακριβώς από τα κτήρια του τμήματος στο Αντίρριο.

Από Αθήνα μπορεί κανείς να ταξιδέψει προς τη Ναύπακτο ή το Μεσολόγγι και να χρησιμοποιήσει τη στάση του Αντιρρίου.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η σύνδεση με φέρι-μποτ που εκτελεί το δρομολόγιο Αντιρρίου – Ρίου παρέχει δωρεάν μεταφορά σε όλους του πεζούς από και προς το Αντίρριο πράγμα που κάνει δυνατή στους φοιτητές τη διαμονή τους στο Ρίο ή και στην Πάτρα.

Χάρτης

Εκτύπωση

Login Form

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ